perjantai 8. elokuuta 2014

Kyllä joku vanhus ne sieltä kerää

Toivottavasti mehu maistui. Prkl.
Iltalehti kirjoittaa tänään Helsingin roskaongelmasta. Uutisessa kerrotaan, että puistojen siivoukseen palaa vuosittain 2,5 miljoonaa euroa verorahoja. Sellaiselle rahaläjälle löytyisi varmasti muutakin käyttöä kaupungin budjetissa.

Metrossa ollut kuvakooste kaljakellunnan jäljistä Vantaa-joella loksautti leuat. Vielä viime viikolla Tapaninvainion uimaranta oli suuresta käyttäjämäärästä huolimatta niin siisti, että siellä saattoi pikkuipanakin huoletta leikkiä hiekalla ja rantavedessä. Sitten tulivat kaljaurpot ja jättivät jälkeensä älyttömän siivousurakan.

Somessa kiertänyt klassikko.

Joka vuosiko ne kyhäävät uusia tuollaisia lauttoja (jotkut näyttivät siltä, että niiden rakentamisessa on nähty oikein vaivaakin) ja ostavat uusia kumiveneitä, jotka sitten riittävästi kelluttuaan / kaljan loputtua hylkäävät, kun on niin kiire rantaan ja baariin? Joillakin on tähänkin maailmanaikaan vielä liikaa aikaa ja rahaa.

Jos joku ilkeää ehdottaa, että moinen possuttelu kielletään, niin johan alkaa itkeminen kukkahattutädeistä ja -sedistä ja holhousyhteiskunnasta, jotka kaiken ilon pilaavat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti